проф.Минерва Слидерин Директор, Рък-тел на "Слидерин", водач на Смъртожадни, Преподавател по Отвари, ЧИ и зам.министър
Брой мнения : 223 Join date : 30.07.2009 Age : 26
Характеристики на героя Кръв: Чистокръвна Способности: Върколак
| Заглавие: Минерва Слидерин Съб Авг 01, 2009 1:53 pm | |
| Ем... Здравейте! Можете да си задавате въпросите съм мен... | |
|
проф.Сапфира Белл учител по Пророкуване и водач на ВОДА
Брой мнения : 41 Join date : 17.08.2009
| Заглавие: Re: Минерва Слидерин Чет Авг 20, 2009 9:54 am | |
| На колко си? От къде си? Обичаш ли анимета? Какъв жанр филми харесваш? Какъв стил музика слушаш? Любим изпълнител? А изпълнителка? Любим актьор? А актриса? Любим филм? Любим клип? Любим сериал? Любима сага(като Властелина на Пръстените и ХП)? Любима напитка? Любима храна? Любимо занимание? Имаш ли си хоби? Какво? Имаш ли домашни любимци? Какви са? Как се казват? Ден/Нощ Пълнолуние/Новолуние Компютър/ТВ Това е за сега! | |
|
| Заглавие: Re: Минерва Слидерин Вто Сеп 01, 2009 1:37 pm | |
| 1.Обичам/не обичам да гледам филми,защото... 2.Обичам/не обичам да ходя на кино,защото... 3.Предпочитам да ходя на кино/да гледам тв/да гледам филми на компютъра,защото... 4.Любимият ми филм е... 5.Любимият ми сериал е... 6.Любимият ми жанр е... 7.Любимата ми актриса е... 8.Любимият ми актьор е... 9.Любимата ми филмова двойка е... 10.Любимият ми герой от филм е... 11.Най-добрият режисьор според мен е... 12.Според мен ... е класика.(трябва да напишеш кой филм според теб е класика и ще остане завинаги един от най-добрите)... 13.Най-добрият филм тази година ще е/е... 14.Последният филм,който гледах беше... | |
|
проф.Минерва Слидерин Директор, Рък-тел на "Слидерин", водач на Смъртожадни, Преподавател по Отвари, ЧИ и зам.министър
Брой мнения : 223 Join date : 30.07.2009 Age : 26
Характеристики на героя Кръв: Чистокръвна Способности: Върколак
| Заглавие: Re: Минерва Слидерин Вто Сеп 01, 2009 2:10 pm | |
| На колко си? 11 От къде си? Варна Обичаш ли анимета? Ми... стават... =D Какъв жанр филми харесваш? Всякакви харесвам... Какъв стил музика слушаш? Всякакъв Любим изпълнител? Една любов, един талант, един победител - ТЕОДОР КОЙЧИНОВ... А изпълнителка? Невена Цонева Любим актьор? Рупърт Гринт, Том Фелтън, Дан Радклиф А актриса? Ема Уотсън Любим филм? Драйвинг Лесъъънс <333 Любим клип? Може би един на Слидерин Любим сериал? Едно време харесвах сапунката "Зоро" =D Любима сага(като Властелина на Пръстените и ХП)? ХП! Любима напитка? Пия всичко... =D Шегувам се... Ами може би хм... Газирани истории... Любима храна? Пица може би =D Любимо занимание? На компа, с приятели, да слушам музика сама... Имаш ли си хоби? Какво? Да стоя на компа, да пиша нещо, или просто да си слушам музичка Имаш ли домашни любимци? Какви са? Как се казват? Нямам, но искам котка... Ден/Нощ Нощ Пълнолуние/Новолуние От Стефани Майър ли... Не съм ги чела, а иначе пълнолуние! Компютър/ТВ - Комп <3
1.Обичам/не обичам да гледам филми,защото... Обичам, защото ми е приятно 2.Обичам/не обичам да ходя на кино,защото... Не съм ходила, но искам да отида 3.Предпочитам да ходя на кино/да гледам тв/да гледам филми на компютъра,защото... Незнам кое от всичките, но ми харесват вс... 4.Любимият ми филм е... ХП вс и Driving Lessons 5.Любимият ми сериал е... Зоро... =D 6.Любимият ми жанр е... нямам... всички ми харесват 7.Любимата ми актриса е... Ема Уотсън 8.Любимият ми актьор е... Дан Радклиф, Том Фелтън, Рупърт Гринт 9.Любимата ми филмова двойка е... Драко и Панси <3 10.Любимият ми герой от филм е... Бен Маршал (driving lessons) 11.Най-добрият режисьор според мен е... Незнам... 12.Според мен ... е класика.(трябва да напишеш кой филм според теб е класика и ще остане завинаги един от най-добрите)... Le gendarme se marie 13.Най-добрият филм тази година ще е/е... HP6 14.Последният филм,който гледах беше... ХП 6 | |
|
Харпия Малфой Слидерин - 1 курс
Брой мнения : 815 Join date : 12.09.2009 Age : 30
Характеристики на героя Кръв: Чистокръвна Способности: вещица прокобница
| Заглавие: Re: Минерва Слидерин Нед Сеп 20, 2009 10:22 am | |
| 1.Люмима песен... 2.Любим филм... 3.Любим цвят.... 4.Луна или Хармаяни? 5.Диско или Поп? 6.Хари Потър или Здрач? 7.Haffulpaff or Slytherin? 8.Злато или сребро 9.Pink or Black? 10.Имаш ли си хоби? Какво? 11.Пълнолуние/Новолуние 12.Ден/Нощ 13.Какъв жанр филми харесваш? 14.Любима Група? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Минерва Слидерин | |
| |
|